Friday, 25 May 2012

Thank you :')

okay hari ni sambutan hari guru kat SMK USJ23. Pergi dgn Fatin Aina, then jumpa semua lah. had fun dgn dorg semua especially with Mieraa and Sabrina :* then balik tu DIA amik kat rumah Fatin, k dlam kereta tu silent mode, like seriously, well org punya lah katakan mana boleh lebih lebih. tkpa saya okay :') so ptg tu pergi lagi rumah Fatin, act Ali nak ami pergi subang avenue tp malas lah :/ so lepak dgn dorg, kat kedai mamak, aku tk mkn tk mnum pun then scra tetiba aku mengeluarkn air mata, then fatin bising dh. aku terus sabar, pergi karok kat putra heights, aku nanngis lagi dlm ni. Ya Allah, gedik? well hati aku terlalu rapuh sbb dh retak bnyk kali! </3 so aku mmg mudah nk terluka atau terasa hmm :( tp Mia and Fatin tk brhnti nk buat aku happy and gelak. sgt appreciate :') Mieraa marah, i mean dia dh nasihatkn dulu tp aku tk dgr, ini lah padahnya. tp aku tkthu shngga skrg aku masih syg kn dia walaupun syg dn cinta dia pada org lain :'( dan aku nekad, aku akan tggu walaupun 10 thn lg dgn penuh ksbrn, sbb aku tahu, hanya aku seorang sahaja yg mampu memahami dia dlm apa jua keadaan dia :) aku je yang sayang dia walau apa pun dia buat, aku juga lah yg mampu tahan dgn perangai panas baran dia, semua lah! org lain tkkn mampu! kita tggu dan lihat, so Nadia, sabarlah. Berkat kesabaran org yg teraniaya sgt berbaloi, insyaAllah :') AMIN

Tuesday, 22 May 2012

2010, aku pernah lepaskan seorang lelaki yg terlalu baik. layan semua kehendak aku, tidak kongkong aku, memahami aku. yang tak pernah mngharapkan apa apa selain hbngn kami tidak terputus dan batas pergaulan aku, tp aku lepaskan seorang lelaki yang baik hanya kerana seorang lelaki yang bg ku jauh lebih baik dari dia. aku terima dia seadanya, ramai tk prcaya aku boleh lepaskan Haziq hanya untuk dia :')
2012, aku sia sia kan orang yang menyayangi aku dgn apa adanya aku. hm dia sgt sgt menyayangi aku, selama 5 bulan dia mengharapkn aku membalas cinta nya. aku hampir nk terima tp hati aku masih ada pada dia. dia hadir lg sekali dlm hidup aku. aku menolak org yg sayang aku. aku sia sia kn dia dan memilh org yang aku harapkn. dan Ali Anuar Dato' Ali Amar, im sorry :(
KARMA. yes aku dh tolak Ali, skrg trjadi pada aku :( aku salah menyayangi org, dia dh pun memberi sayang dan cinta pada org lain, dan berani mgaku yg dia syg pada org lain bukan aku. agak agak hancur tk hati aku? aku rasa apa yang Ali rasa. Ya Allah, tuhan sahaja yang tahu apa yg aku rasa, now aku dh try kawal perasaan aku for a week, tp smpai smlm tak tahan aku jatuh pengsan, Asyraf bawak aku ke Serdang and aku admitted kat sana. Ali terus dtg, Ya Allah knpa Ali? aku dh salah dgn kau. tp aku masih tk boleh terima kau walaupun kau ada di sisi aku sbb aku hanya mencintai seorang sahaja dlm seumur hidup aku :( tak ada yang boleh menggantikan tmpat dia. knpa aku masih menyayangi dia walaupun mcm mcm yg dia dh buat. aku mmg ada bnyk salah dgn dia, tp kalau dibandingkan salah aku dgn salah dia. sgt berbeza! salah aku adalah salah dr fizikal, yang boleh diperbaiki. tp dia? batin aku yg terseksa! 4 kali aku di sia sia kn oleh dia! dan sekarang aku masih sayang dia lg! buka lah mata dan hati aku pd org lain! tlg lah. jgn seksa aku dgn menyayangi org yg dah buang aku! aku nk ckp pnjg lagi nih tp update pakai phone ada limit -.- kbye! :(

Friday, 4 May 2012

Happy Birthday Awak!

Muzamer Zakaria, Happy Birthday!
May GOD bless you, enjoy your day (: 

yesterday :')

Fuhh lama tak update, bukak bukak je blog dh style baru. tanjat kitewww :P gedik nyaa -.-
haih maklumlah busyyy. okay nk cerita something. smlm kn aku ada meeting so i was late act, itu pun nasib baik si Acap tu ping ping kat BBM sbb nk tanya ...... hihi :P so terbangun lah kn? so siap siap, Aven amik aku, then pergi, sumpah aku ckp mcm nk mati je aku, nervous gilaaaa. so dh start, semua tgah tgl proposal, aku selam ba je BBM dgn si Acap haha, emergency k? :P so bila time team STS outlet punya turn, Mr john suggest kn nama aku, time to aku mmg takut ah :( so dorg tanya knpa suggest aku, dorg pun jawablh. then dh habis present, aku layak jd supervisor! yaw yaw yaw, bestnyaaaaaaa :') so aku start jd Chief Cashier at 12th May (: thanks to all yang support, yang BBM i non stop for wish goodluck. thank you so much! okay, then rushing to IOI Mall, rasanya tahu lah sbb apa kn? yes birthday Amer, dia tak tahu apa apa, like seriously kay? ni semua plan aku dgn Acap, so then ajak semua kawan yang paling dia rapat! itu thanks to Acap sbb bgth siapa, haha -.- then aku lmbt sgt, si Acap ni dh call call ckp yg semua tggu aku je, wehh gelabah aku -.- haha! so suruh je Acap yang sattle kn, so acap amik yang package kot? ntahh dia, then dia call lg tanya okay tak kalau harga dia ***? so aku ckp yes amik je yang mana okay, so dorang masuk lah dulu. Acap keep on BBM aku, ping aku -.- tak sabar betul, haha. so bila sampai je aku terus pergi secret recipe then beli kek yang Acap nk sgt -.- mcm dia punya birthday pulak -.- so bila dh sampai kt redbox aku suruh Acap keluar, then dia keluar lh. then dia ckp skrg lagu baik baik sayang, masuk je lh. weh waktu tu jantung aku mcm nk tercabut je -.- nervous wehh sbb aku takut dia tak suka aku ada kat situ :( so Acap just ckp rileks je, dia okay punya, so aku pun ready kat luar. dua org kawan dia keluar exited -.- haha mcm nak sepak je. so bila dorg dh stop kn lagu, tukar lagu birthday, Acap pun suruh masuk, aku masuk bawak kek sambil menggigil wehh! then tgk dia mmcm tak suka ja aku ada :( tp dia mcm terkejut jugak lah, time tu aku serious nangis, Mia ckp rileks jelh -.- haha okay over acting sikit :P so panjang lagi cerita malas ah nak cita sbb ada yang sedih, happy semua ada. cuma satu je, kalau dia happy itu sgt cukup utk aku. yes kawan aku ckp knpa nk habikn duit semua? but to me, duit tk jd masalah, as long as dia happy. so aku tak tahu lah dia happy ke tak :'/ kbye!

Sunday, 25 March 2012

ALIIIIIIIIIIIIII, hihi thanks kat blog tu :')
bnyak beno gmbr i :P hm sabar kay? nnti i bg keputusan, kita keluar dulu hari ni :D 
yeayy im going out with my supervisor, my part timer and my Ali too. im gonna pick him up dekat rumah dia then dia yg akan drive kereta aku, cant waittt :* 
oh yeah aku dh tak duduk dgn mama, i mean jarang. rumah papa skrg :) so well, i love it!
k, nak mandi. Ali dh bising -.- 
bye blogger :*
oh oh jap ada org tu call suruh aku buang gmbr dgn bf dia? :O HAHA aku pun tknk simpah weh, watlek je. aku dh tak hingin dgn dia, so tkyh lah risau derrr -.- chioss :*

Saturday, 24 March 2012

Hey hey finally dia dah bgth pasal perasaan dia terhadap aku. Yeayyy!! :')
Okay I was like surprise, dia sgt gantle. Dia propose aku time 2nd meet kita org. Dia buat surprised kat aku do, speechless gila :') okay then smlm our second meet lah kn? Then dia update status dia "2nd time lepak dengan dia <3 aww dapat gaji nnt kita tengok movi" hee sweet enough? :'D hikhik but aku tk bg any answer lg. Cause still ada crisis dgn Aleep lg -.- hmmphh, so nak jumpa Ali lagiiii :( and start from now dia driver aku. Pg malam dia akan amik. Yeayyy :*

Thursday, 1 March 2012

Hey hey hey ho blogger :*
Hihi okay lama dh tak update, I've been busy damn much! Maigad almaklumlah naik pangkat lah katakan. Haha so hari ni, first floor aku yang handle (y) best wehh!! Hikhok hikhok. Yes aku jaga cashier aku jugak jaga department stat and rev. But its okay :) talkie aku jatuhhhhh ;( so smlm fainted for the second time at Popular ;( okay thank God Moja and Din ada. Haihh btw ckp pasal Moja, dia kerja dkat tmpt aku. Dia mengadu dia takda kerja, so I was like asked Mr. John for a vacancy, yeah on the spot Moja masuk :) okay off day kita org sama hari tu, pergi Sunway and dia belanja Adnan Sempit 2!! Maigadddddd best gilaaaa :D okay so now yg sangat care dgn aku Aven and Aleey :') ehh Aleey dh lama tak dtg Summit, dia busy dgn assignment dia. Goodluck youu! Yeah Aleey is a nice person, romantic and to me dia sgt sgt perfect. But I'm not ready for any relay. So biarlah, tgk lah sejauh mana dia boleh tggu aku kan? Omg dia ni selalu sanggup dtg dr uniKL semata mata nak jumpa tauuu? Even hujan pon dia redah je, so sweet. One day tu dia tak bg aku balik dgn teksi so dia hantar. Mama tak suka dia sgt :'( tp dia mmg gantle, terus jumpa mama salam bagai. Hikhik, okayyy aku suka dia. Tp aku tak boleh sayang dia lg ;/ sorry. So now aku tgah penat gado dgn Im -.- dia curi aku punya punch card, bahangang betul! So rabu ni plan nk buat surprise party utk Ebby, can't wait!! Byeeeeeeee :*