Thursday, 1 March 2012

Hey hey hey ho blogger :*
Hihi okay lama dh tak update, I've been busy damn much! Maigad almaklumlah naik pangkat lah katakan. Haha so hari ni, first floor aku yang handle (y) best wehh!! Hikhok hikhok. Yes aku jaga cashier aku jugak jaga department stat and rev. But its okay :) talkie aku jatuhhhhh ;( so smlm fainted for the second time at Popular ;( okay thank God Moja and Din ada. Haihh btw ckp pasal Moja, dia kerja dkat tmpt aku. Dia mengadu dia takda kerja, so I was like asked Mr. John for a vacancy, yeah on the spot Moja masuk :) okay off day kita org sama hari tu, pergi Sunway and dia belanja Adnan Sempit 2!! Maigadddddd best gilaaaa :D okay so now yg sangat care dgn aku Aven and Aleey :') ehh Aleey dh lama tak dtg Summit, dia busy dgn assignment dia. Goodluck youu! Yeah Aleey is a nice person, romantic and to me dia sgt sgt perfect. But I'm not ready for any relay. So biarlah, tgk lah sejauh mana dia boleh tggu aku kan? Omg dia ni selalu sanggup dtg dr uniKL semata mata nak jumpa tauuu? Even hujan pon dia redah je, so sweet. One day tu dia tak bg aku balik dgn teksi so dia hantar. Mama tak suka dia sgt :'( tp dia mmg gantle, terus jumpa mama salam bagai. Hikhik, okayyy aku suka dia. Tp aku tak boleh sayang dia lg ;/ sorry. So now aku tgah penat gado dgn Im -.- dia curi aku punya punch card, bahangang betul! So rabu ni plan nk buat surprise party utk Ebby, can't wait!! Byeeeeeeee :*

No comments:

Post a Comment