Saturday, 24 March 2012

Hey hey finally dia dah bgth pasal perasaan dia terhadap aku. Yeayyy!! :')
Okay I was like surprise, dia sgt gantle. Dia propose aku time 2nd meet kita org. Dia buat surprised kat aku do, speechless gila :') okay then smlm our second meet lah kn? Then dia update status dia "2nd time lepak dengan dia <3 aww dapat gaji nnt kita tengok movi" hee sweet enough? :'D hikhik but aku tk bg any answer lg. Cause still ada crisis dgn Aleep lg -.- hmmphh, so nak jumpa Ali lagiiii :( and start from now dia driver aku. Pg malam dia akan amik. Yeayyy :*

No comments:

Post a Comment