Sunday, 25 March 2012

ALIIIIIIIIIIIIII, hihi thanks kat blog tu :')
bnyak beno gmbr i :P hm sabar kay? nnti i bg keputusan, kita keluar dulu hari ni :D 
yeayy im going out with my supervisor, my part timer and my Ali too. im gonna pick him up dekat rumah dia then dia yg akan drive kereta aku, cant waittt :* 
oh yeah aku dh tak duduk dgn mama, i mean jarang. rumah papa skrg :) so well, i love it!
k, nak mandi. Ali dh bising -.- 
bye blogger :*
oh oh jap ada org tu call suruh aku buang gmbr dgn bf dia? :O HAHA aku pun tknk simpah weh, watlek je. aku dh tak hingin dgn dia, so tkyh lah risau derrr -.- chioss :*

No comments:

Post a Comment